Deborah Garcia Bello (Dimetilsulfuro) : “Un alimento ultraprocesado seguira siendo poco saludable aunque le quitemos el aceite de palma “
La química Deborah Garcia Bello, artífice del blog Dimetilsulfuro, nos habla del aceite de palma, una sustancia que está ocupando un gran número de titulares en los medios de comunicación.Con ella nos acercamos a su uso alimenticio, a su impacto medio ambiental y a su presencia en la producción de bio combustibles como el famoso bio diesel.
-
Suelta la olla: Deborah Garcia Bello (Dimetilsulfuro) : "Un alimento ultraprocesado seguira siendo poco saludable aunque le quitemos el aceite de palma "??:??:??
Hala Bedi babestu nahi duzu?
Hala Bedin proiektu komunikatibo libre, komunitario eta eraldatzailea eraikitzen ari gara. Egunero, ehundaka gara proiektuan parte hartzen dugun pertsonak, eragiten digun errealitatea behatuz eta hura eraldatzen saiatuz, herri mugimenduekin batera.
Gure edukiak libreak dira, inork ez digulako agintzen zer argitaratu dezakegun eta zer ez. Eta eduki hauek dohainik eta modu libre batean zabaltzen ditugu, hedapena, elkarbanatzea eta eraldaketa helburu.
Halabelarririk gabe, Hala Bedi ekonomikoki sostengatzen duten bazkiderik gabe, hau ez litzateke posible izango. Egin zaitez halabelarri eta babestu Hala Bedi!